Načítání...
mc.hesovodoupe.cz
Klikněte pro zkopírování IP
Načítání...
discord.hesovodoupe.cz
Klikněte pro připojení
Avatar
Připoj se k epickému dobrodružství!
Nechceš o nic přijít? Zaregistruj se!
Internet Explorer: Internet Explorer není podporován. Použijte prosím modernější prohlížeč.
RolePlay se vrací! 🚓🏛️✨
čtení na 2 minut
HesoCZ

Po dlouhé pauze se k nám opět vrací RolePlay, a tentokrát v plné parádě! Připravte se na pohlcující zážitek, kde se můžete stát součástí vlády, policie, NKÚ, a mnoha dalších důležitých institucí.
Užijte si možnost ovlivnit, co se děje ve světě kolem vás, a prozkoumat nové příležitosti ve světě, který společně tvoříme.

Co nového přináší RolePlay 2.0? 🔄

Naše verze RolePlay se zaměřuje na to, abyste měli co nejvíce možností, jak se zapojit. Můžete se stát součástí vedení města, zasahovat jako strážce zákona nebo analyzovat finanční situace jako člen NKÚ. Každá z těchto rolí vám dává moc ovlivnit dění, a díky skvělé komunitě i zážitky, na které jen tak nezapomenete!

Návody a aktualizace 📚⚙️

Chápeme, že RolePlay může být složitý na orientaci, zejména pro nové hráče. Proto jsme začali aktualizovat naše návody a užitečné informace jak na našem Discordu, tak na naší wiki. Nezapomeňte pravidelně kontrolovat novinky – informace přidáváme postupně, aby vám nic neuniklo!

Kde se zapojit? 🤝

Máte zájem přidat se k Policii? Nebo vás láká být součástí vlády a vést město k lepším zítřkům? Možností je spousta a všechno se odehrává na našem Discordu, kde můžete podávat žádosti a zúčastnit se výběrových řízení. Staňte se součástí naší RolePlay komunity a zažijte svět, ve kterém jste důležitým aktérem.

IP pro JAVA:

mc.hesovodoupe.cz

IP pro BEDROCK:

IP: vex.hostify.cz
PORT: 41460

🎉 Děkujeme vám za neuvěřitelné hodnocení našeho serveru! 🌟
🎉 Děkujeme vám za neuvěřitelné hodnocení našeho serveru! 🌟
Jsme nesmírně vděční za vaši podporu a ohromné množství pozitivních recenzí, které jsme od vás obdrželi! Díky vašim ohlasům jsme dosáhli úžasného hodnocení 4.8/5 z 1124 recenzí na našem serveru! 🤩

Vaše zpětná vazba nás motivuje a inspiruje k...
HesoCZ
čtení na 2 minut
HELPER MĚSÍCE (SRPEN)
HELPER MĚSÍCE (SRPEN)
Milá komunito, s radostí oznamujeme, že za měsíc srpen jste vybrali nášeho Helpera měsíce - levapa! Levapa se výrazně podílel na zlepšování herního prostředí na našem serveru a prokázal velkou ochotu pomáhat ostatním hráčům. Jeho aktivita a...
HesoCZ
čtení na 1 minut
🎉 Děkujeme za skvělý rok! 🎉
🎉 Děkujeme za skvělý rok! 🎉
Milí hráči, s neuvěřitelnou radostí a vděčností oznamujeme, že jsme právě oslavili první rok existence našeho serveru. Rok plný nezapomenutelných chvil, vzrušujících dobrodružství a hlavně - toho nejcennějšího - vaší podpory. V průběhu tohoto...
HesoCZ
čtení na 2 minut