Načítání...
mc.hesovodoupe.cz
Klikněte pro zkopírování IP
Načítání...
discord.hesovodoupe.cz
Klikněte pro připojení
Avatar
Připoj se k epickému dobrodružství!
Nechceš o nic přijít? Zaregistruj se!
Internet Explorer: Internet Explorer není podporován. Použijte prosím modernější prohlížeč.
EARTH SURVIVAL a jeho EARLY ACCESS
čtení na 2 minut
HesoCZ

Dnešní den přináší vzrušení a radost, protože s hrdostí oznamujeme dokončení příprav našeho nejnovějšího projektu - minihry EarthMC! A co je ještě lepší? Spouštíme Early Access právě dnes!

EarthMC je inovativní minihra, která vám umožní prozkoumat ohromující svět, plný dobrodružství a možností. Sestupte na zem a připravte se na úžasnou cestu napříč živými biomy, skrytými poklady a nepřátelskými bytostmi. Staňte se pána nad svým územím, budujte impozantní stavby a vévodte nad neohroženými armádami.

Díky detailnímu designu světa EarthMC si užijete nekonečnou zábavu, ať už se vydáte na dobrodružství sami nebo společně s přáteli. Rozvíjejte své dovednosti, sbírejte vzácné suroviny a vytvářejte jedinečné předměty. Vaše kreativita nemá hranic!

A právě dnes začínáme Early Access, což znamená, že máte vzácnou příležitost stát se součástí této nové minihry ještě před oficiálním vydáním. Během Early Accessu budeme naslouchat zpětné vazbě hráčů a dále vylepšovat a rozšiřovat zážitek z hraní. Vaše názory jsou pro nás neocenitelné!

Připravte se na dobrodružství a připojte se k Early Access verzi minihry EarthMC ještě dnes! Stačí se přihlásit na naše webové stránky a získáte přístup k této unikátní herní zkušenosti.

Buďte mezi prvními, kteří objeví kouzlo a napětí světa EarthMC. Jsme nadšení, že Vám můžeme tuto hru představit a těšíme se na to, jak ji společně budeme rozvíjet v průběhu Early Accessu.

🎉 Děkujeme vám za neuvěřitelné hodnocení našeho serveru! 🌟
🎉 Děkujeme vám za neuvěřitelné hodnocení našeho serveru! 🌟
Jsme nesmírně vděční za vaši podporu a ohromné množství pozitivních recenzí, které jsme od vás obdrželi! Díky vašim ohlasům jsme dosáhli úžasného hodnocení 4.8/5 z 1124 recenzí na našem serveru! 🤩

Vaše zpětná vazba nás motivuje a inspiruje k...
HesoCZ
čtení na 2 minut
HELPER MĚSÍCE (SRPEN)
HELPER MĚSÍCE (SRPEN)
Milá komunito, s radostí oznamujeme, že za měsíc srpen jste vybrali nášeho Helpera měsíce - levapa! Levapa se výrazně podílel na zlepšování herního prostředí na našem serveru a prokázal velkou ochotu pomáhat ostatním hráčům. Jeho aktivita a...
HesoCZ
čtení na 1 minut
🎉 Děkujeme za skvělý rok! 🎉
🎉 Děkujeme za skvělý rok! 🎉
Milí hráči, s neuvěřitelnou radostí a vděčností oznamujeme, že jsme právě oslavili první rok existence našeho serveru. Rok plný nezapomenutelných chvil, vzrušujících dobrodružství a hlavně - toho nejcennějšího - vaší podpory. V průběhu tohoto...
HesoCZ
čtení na 2 minut